Lehmolan Fysioterapia Oy Masterintie 1 B 80710 LEHMO

Äitiysfysioterapia

Äitiysfysioterapiassa saat apua raskausajan ja synnytyksen jälkeisiin vaivoihin. Fysioterapiassa kartoitetaan kokonaistilanne ja laaditaan sen pohjalta yksilöllinen hoitosuunnitelma.

Raskauden aikana keho joutuu muokkautumaan paljon ja joskus muutokset eivät palaudu synnytyksen jälkeen. Tällöin apuna voi olla faskia- eli lihaskalvokäsittely, jonka avulla vapautetaan kalvo liukumaan normaalisti ja palautetaan kehon normaalia toimintaa. Faskiakäsittelystä yhdistettynä harjoitteisiin on apua esimerkiksi erkaumasta palautumisessa. Fysioterapia voi sisältää myös liikkumisen, keskivartalon ja lantionpohjan harjoitteiden ohjausta tai vinkkejä kuinka kehoa käyttää ergonomisesti arjessa.

Fysioterapiaan kannattaa hakeutua, jos on esimerkiksi kipuja, hengittäminen tuntuu vaikealta, keskivartaloa on vaikea hahmottaa synnytyksen jälkeen, lantionpohjassa tuntuu painetta, kärsit virtsankarkailusta tai kaipaat tietoa kuinka liikkua raskausaikana tai synnytyksen jälkeen. 

Soita ja varaa aika!


Nettiajanvaraus

Kiinnostuitko palveluistamme? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Lehmolan Fysioterapia Oy
Kruununtie 2
80710 LEHMO

Y-tunnus: 0611524-7
Puh: 013 893 696

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Lehmolan Fysioterapia Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.