Neurologinen fysioterapia

Fysioterapiapalveluihimme kuuluvat neurologinen fysioterapia sekä TULE- ja OMI-fysioterapia. Tarjoamme asiantuntevaa hoitoa vastaanotollamme Lehmossa. Soita ja varaa aika!

Neurologinen fysioterapia on suunnattu asiakkaille, joilla on keskus- ja ääreishermoston sairauksia ja oireyhtymiä. Yleisimpiä ovat aivoinfarktin jälkeinen halvaantuminen, MS, Parkinsonin tauti ja CP.

Bobath-menetelmä

Neurologisille asiakkaille sovelletaan samoja fysioterapian keinoja, joita käytetään TULE-asiakkaiden hoidossa sekä Bobath-konseptin mukaista menetelmää. Bobath-konseptin mukaisesti harjoitellaan asiakkaan kanssa yhteistyössä perusliikkumista ja etsitään kunkin asiakkaan omassa elinympäristössä tapahtuvia toimintoja helpottavia ratkaisumalleja. Bobath-menetelmän yhtenä kuntoutuksen kohteena ovat aikuishemiplegiapotilaat.

NDT-terapia

NDT-terapia (neurodevelopmental treatment, Bobath) kohdistuu puolestaan CP-vammaisiin lapsiin.

Vauvaterapia

Vauvaterapiassa, joka perustuu myös Bobath-konseptiin ja NDT-terapiaan, kuntoutetaan ja tutkitaan alle 1-vuotiaita lapsia.

Käytössämme ovat ajanmukaiset ja terapiaan hyvin soveltuvat harjoittelutilat sekä monipuolinen terapiavälineistö. Fysioterapia toteutetaan yhteistyössä lähettävän tahon, omaisten, avustavan henkilökunnan sekä muiden terapeuttien kanssa.

Kiinnostuitko palveluistamme? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!