TULE-fysioterapia

TULE-fysioterapia on yksi fysioterapian erikoisala, jossa keskitytään eri-ikäisten ihmisten tuki- ja liikuntaelimistön toimintaan, toimintarajoitteiden fysioterapeuttiseen tutkimiseen, manuaaliseen terapiaan ja ihmisten omatoimisen harjoittelun ohjaukseen sekä neuvontaan. 

Käytännössä tämä tarkoittaa tuki- ja liikuntaelimistön sairauksien, erilaisten kiputilojen ja toimintakyvyn rajoitteiden korjaamista fysioterapeuttisten menetelmien avulla. TULE- fysioterapia perustuu tieteelliseen tietoon tai vahvaan kliiniseen näyttöön.

TULE-fysioterapiassa haluamme painottaa kokonaisvaltaista fysioterapeuttista tutkimista, toimintakyvyn ja haitan korjaamista sekä omatoimisten kotiharjoitteiden ohjaamista. TULE-sairauksien haastaviin ja monimuotoisiin ongelmiin pyrimme vastaamaan jatkuvalla ja täydentävällä kouluttautumisella.

Tervetuloa hoidettavaksi vastaanotollemme, joka sijaitsee Lehmossa. Soita ja varaa aika!

OMI-fysioterapia

OMI (ortopaedic medicine international) on kansainvälinen yhdistys, joka kouluttaa kliinistä ortopedista lääketiedettä jatkokoulutuksena fysioterapeuteille ja lääkäreille.

Koulutuksen tavoitteena on korkea asiantuntemus tuki- ja liikuntaelinongelmien tutkimisessa ja hoidossa. Tutkimusmenetelmä mahdollistaa tarkan kliinisten oirekuvien tunnistamisen, oireiden erotusdiagnostiikan ja ohjaamisen jatkotutkimuksiin. Tarkka kliininen kuva antaa mahdollisuuden täsmälliseen terapiaan, jolloin hoitotulos on parempi.

Hoitomenetelmänä fysioterapiassa käytetään lihasten ja ligamenttien poikittaishierontaa, nivelkapseleiden venyttämistä, manipulaatiota ja vetohoitoa. Lisäksi lääkärit antavat injektioita.

Tämä kliininen hoitomenetelmä on jo pitkään osoittanut tehokkuutensa niin lääkäreiden kuin fysioterapeuttienkin päivittäisessä työssä.

Lisätietoa

OMI-Finland »
OMI Norden »

Hieronta

Hierontapalveluihimme kuuluvat mobilisoiva hieronta sekä urheiluhieronta.

Osteopaattinen mobilisoiva hieronta

Mobilisoiva hieronta poikkeaa perinteisestä pehmytkudoksiin kohdistuvasta hieronnasta siinä, että se kohdistuu myös niveliin ja nivelkapseliin sekä syvällä sijaitseviin muihin pehmytkudoksiin.

Nivelien liikuttelun avulla pyritään saamaan nivelpintojen välille liukuma. Samalla lihaksia venytetään ja ne pyritään rentouttamaan maksimaalisesti. Osteopaattinen mobilisoiva hieronta on siten artikulaation ja hieronnan yhdistelmä.

Urheiluhieronta

Urheiluhieronnan tavoitteena on urheilusuoritusten ja lihasten toimintakyvyn parantaminen. Sen olennaisia tehtäviä ovat lihasten valmistaminen rasitukseen sekä vastaavasti lihasten palautumisen edistäminen.

Hieronnalla pyritään ylläpitämään lihasten venyvyyttä sekä lihasten liikelaajuuksia, lievittämään välitöntä ja viivästynyttä lihaskipua sekä ehkäisemään rasitusvammojen syntyä.

Soita ja varaa aika hierontaan!

Kiinnostuitko palveluistamme? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!