Lehmolan Fysioterapia Oy Masterintie 1 B 80710 LEHMOFirstbeat Hyvinvointianalyysi

Firstbeat Hyvinvointianalyysi kuvaa palautumisesi riittävyyttä ja auttaa tunnistamaan stressaavat tekijät työssä ja vapaa-ajalla. Pienilläkin muutoksilla voit parantaa omaa hyvinvointiasi ja jaksamista merkittävästi! Hyvinvointianalyysi arvioi unen laatua ja riittävyyttä sekä auttaa löytämään ratkaisun paremman palautumisen saavuttamiseksi. Hyvinvointianalyysi kertoo, oletko riittävän aktiivinen ja onko harjoittelusi riittävän tehokasta saadakseen aikaan positiivisia terveysvaikutuksia ja kohottaakseen kuntoasi.

 

 

 

Hyvinvointianalyysin hyödyt

- Osoittaa yksilölliset kuormitustekijät omassa arjessa sekä työssä että vapaa-ajalla

- Auttaa tunnistamaan henkilökohtaiset palautumista edistävät keinot

- Osoittaa unen laadun ja määrän

- Auttaa hallitsemaan stressiä, palautumaan paremmin ja liikkumaan oikein

Kenelle Hyvinvointianalyysi sopii?

Kaikille omasta palautumisesta ja jaksamisesta, henkilökohtaisista kuormitustekijöistä, liikunnan vaikutuksista ja elämäntapamuutoksesta kiinnostuneille. Mittausta ei suositella henkilöille, jotka ovat raskaana tai joilla on sydämentahdistin, sydämensiirto, vaikea sydänsairaus, jatkuva eteisvärinä tai eteislepatus tai kontrolloimaton kilpirauhashäiriö. Nämä saattavat vaikuttaa mittauksen luotettavuuteen.

 

 


Hyvinvointianalyysin eteneminen

1.MITTAUS
Ota yhteyttä fysioterapeutti Tommi Pesoseen ensisijaisesti sähköpostitse tommi@lehmolanfysioterapia.fi tai puhelimitse 041 3139 625. Sinulle tilataan hyvinvointianalyysia varten mittauslaite ja mittausohjeet suoraan kotiisi. 3 vrk mittaus on helppo toteuttaa arjen keskellä. Mittaukset tehdään Firstbeat Bodyguard 2 -laitteella, joka on kehitetty usean vuorokauden erittäin tarkkaan sykevaihtelumittaamiseen. Laite palautetaan mittauksen jälkeen mukana tulevalla valmiiksi maksetulla palautuskuorella.

 

2. TULOKSET
Varaa aika henkilökohtaiseen palautekeskusteluun joko etäyhteydellä tai kasvotusten toteutettavana. Näet omaan hyvinvointiisi vaikuttavat tekijät henkilökohtaiselta raportilta, jonka analysoi ja joka käydään yhdessä läpi Lehmolan Fysioterapia Oy:n asiantuntevan fysioterapeutin kanssa. Ajan voit varata joko nettiajanvarauksen kautta tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse. Mittaus tulee olla suoritettuna ennen palautekeskustelua.


3. LÖYDÄ TASAPAINO
Opi ja innostu saamastasi palautteesta ja jatkotoimenpidesuosituksista!


4. TAVOITTEISTA TEKOIHIN
Varmista tehtyjen muutosten toimivuus ja seuraa hyvinvointisi kehittymistä halutessasi säännöllisillä seurantamittauksilla.

 

 

 

Lataa Firstbeat Hyvinvointianalyysin esite tästä

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tommi Pesonen, fysioterapeutti

p. 041 313 9625

tommi@lehmolanfysioterapia.fi

 

 

Nettiajanvaraus

Kiinnostuitko palveluistamme? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Lehmolan Fysioterapia Oy
Kruununtie 2
80710 LEHMO

Y-tunnus: 0611524-7
Puh: 013 893 696

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Lehmolan Fysioterapia Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.