Akupunktio

Fysioterapian lisäksi akupunktio on yksi keskeisistä hoitomenetelmistämme. Tarjoamme asiantuntevaa hoitoa vastaanotollamme Lehmossa. Soita ja varaa aika!

Tehokas apu kipuun ja särkyyn

Akupunktio eli akupunktuuri on osaavissa käsissä yksi tehokas hoitomuoto tuki- ja liikuntaelinten vaivojen hoidossa. Akupunktio lievittää kipua ja särkyä sekä rentouttaa lihaksia. Akupunktion vaikutus perustuu ns. porttikontrolliteoriaan, jossa kipuviestin kulkemista aivoihin estetään. Toisaalta neulojen aiheuttama stimulaatio aktivoi aivojen omia kipuja estäviä välittäjäaineita.

Kenelle akupunktio sopii?

Hoidossa käytetään teräksisiä kertakäyttöneuloja, joiden pistäminen on lähes kivutonta. Akupunktio soveltuukin lähes kaikille ja on koulutetun terapeutin antamana turvallinen hoitomuoto. Hyvä tieteellinen näyttö akupunktiosta on juuri erilaisten kiputilojen hoidossa esimerkiksi migreenin, alaselkäkipujen ja polven nivelrikon hoidossa.

Lue lisää akupunktiosta Suomen Fysioterapeuttien Akupunktuuriyhdistyksen sivuilta

Akupunktio
Nettiajanvaraus

Kiinnostuitko palveluistamme? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Lehmolan Fysioterapia Oy
Kruununtie 2
80710 LEHMO

Y-tunnus: 0611524-7
Puh: 013 893 696

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Lehmolan Fysioterapia Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.