Lehmolan Fysioterapia Oy Masterintie 1 B 80710 LEHMOFysioterapia

Meiltä löytyy erikoisosaamista usealta eri fysioterapian osa-alueelta, mikä näkyy työmme tuloksissa. Palveluihimme kuuluvat OMI- ja TULE-fysioterapia, neurologinen fysioterapia, akupunktio, hieronta sekä faskiamanipulaatio. Meiltä saat avun niska- ja hartiavaivoihin, työperäisiin ongelmiin sekä urheiluvammoihin. Leikkauksen jälkeinen kuntoutus ja kuntosaliohjelmat ovat myös osaamistamme.

TULE-Fysioterapia

TULE-fysioterapia on yksi fysioterapian erikoisala, jossa keskitytään eri-ikäisten ihmisten tuki- ja liikuntaelimistön toimintaan, toimintarajoitteiden fysioterapeuttiseen tutkimiseen, manuaaliseen terapiaan ja ihmisten omatoimisen harjoittelun ohjaukseen sekä neuvontaan.Käytännössä tämä tarkoittaa tuki- ja liikuntaelimistön sairauksien, erilaisten kiputilojen ja toimintakyvyn rajoitteiden korjaamista fysioterapeuttisten menetelmien avulla. TULE- fysioterapia perustuu tieteelliseen tietoon tai vahvaan kliiniseen näyttöön.
TULE-fysioterapiassa haluamme painottaa kokonaisvaltaista fysioterapeuttista tutkimista, toimintakyvyn ja haitan korjaamista sekä omatoimisten kotiharjoitteiden ohjaamista. TULE-sairauksien haastaviin ja monimuotoisiin ongelmiin pyrimme vastaamaan jatkuvalla ja täydentävällä kouluttautumisella.

OMI-Fysioterapia

OMI (ortopaedic medicine international) on kansainvälinen yhdistys, joka kouluttaa kliinistä ortopedista lääketiedettä jatkokoulutuksena fysioterapeuteille ja lääkäreille.
Koulutuksen tavoitteena on korkea asiantuntemus tuki- ja liikuntaelinongelmien tutkimisessa ja hoidossa. Tutkimusmenetelmä mahdollistaa tarkan kliinisten oirekuvien tunnistamisen, oireiden erotusdiagnostiikan ja ohjaamisen jatkotutkimuksiin. Tarkka kliininen kuva antaa mahdollisuuden täsmälliseen terapiaan, jolloin hoitotulos on parempi.
Hoitomenetelmänä fysioterapiassa käytetään lihasten ja ligamenttien poikittaishierontaa, nivelkapseleiden venyttämistä, manipulaatiota ja vetohoitoa. Lisäksi lääkärit antavat injektioita.
Tämä kliininen hoitomenetelmä on jo pitkään osoittanut tehokkuutensa niin lääkäreiden kuin fysioterapeuttienkin päivittäisessä työssä.

Neurologinen fysioterapia

Neurologinen fysioterapia on suunnattu asiakkaille, joilla on keskus- ja ääreishermoston sairauksia ja oireyhtymiä. Yleisimpiä ovat aivoinfarktin jälkeinen halvaantuminen, MS, Parkinsonin tauti ja CP.Bobath-menetelmä

Neurologisille asiakkaille sovelletaan samoja fysioterapian keinoja, joita käytetään TULE-asiakkaiden hoidossa sekä Bobath-konseptin mukaista menetelmää. Bobath-konseptin mukaisesti harjoitellaan asiakkaan kanssa yhteistyössä perusliikkumista ja etsitään kunkin asiakkaan omassa elinympäristössä tapahtuvia toimintoja helpottavia ratkaisumalleja. Bobath-menetelmän yhtenä kuntoutuksen kohteena ovat aikuishemiplegiapotilaat.


NDT-terapia

NDT-terapia (neurodevelopmental treatment, Bobath) kohdistuu puolestaan CP-vammaisiin lapsiin.

Vauvaterapia

Vauvaterapiassa, joka perustuu myös NDT-terapiaan, kuntoutetaan ja tutkitaan alle 1-vuotiaita lapsia. Käytössämme ovat ajanmukaiset ja terapiaan hyvin soveltuvat harjoittelutilat sekä monipuolinen terapiavälineistö. Fysioterapia toteutetaan yhteistyössä lähettävän tahon, omaisten, avustavan henkilökunnan sekä muiden terapeuttien kanssa.Äitiysfysioterapia

Äitiysfysioterapiassa saat apua raskausajan ja synnytyksen jälkeisiin vaivoihin. Fysioterapiassa kartoitetaan kokonaistilanne ja laaditaan sen pohjalta yksilöllinen hoitosuunnitelma. Raskauden aikana keho joutuu muokkautumaan paljon ja joskus muutokset eivät palaudu synnytyksen jälkeen. Tällöin apuna voi olla faskia- eli lihaskalvokäsittely, jonka avulla vapautetaan kalvo liukumaan normaalisti ja palautetaan kehon normaalia toimintaa. Faskiakäsittelystä yhdistettynä harjoitteisiin on apua esimerkiksi erkaumasta palautumisessa. Fysioterapia voi sisältää myös liikkumisen, keskivartalon ja lantionpohjan harjoitteiden ohjausta tai vinkkejä kuinka kehoa käyttää ergonomisesti arjessa.

Fysioterapiaan kannattaa hakeutua, jos on esimerkiksi kipuja, hengittäminen tuntuu vaikealta, keskivartaloa on vaikea hahmottaa synnytyksen jälkeen, lantionpohjassa tuntuu painetta, kärsit virtsankarkailusta tai kaipaat tietoa kuinka liikkua raskausaikana tai synnytyksen jälkeen.

Nettiajanvaraus

Kiinnostuitko palveluistamme? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Lehmolan Fysioterapia Oy
Kruununtie 2
80710 LEHMO

Y-tunnus: 0611524-7
Puh: 013 893 696

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Lehmolan Fysioterapia Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.