Fysioterapiaa Joensuun, Kontiolahden ja Lehmon alueella

Meiltä löytyy erikoisosaamista usealta eri fysioterapian osa-alueelta, mikä näkyy työmme tuloksissa. Palveluihimme kuuluvat tuki- ja liikuntaelin fysioterapia, neurologinen fysioterapia, lasten ja nuorten fysioterapia, vauvaterapia, äitiysfysioterapia, allasterapia, akupunktio, hieronta sekä faskiamanipulaatio. Meiltä saat avun niska- ja hartiavaivoihin, työperäisiin ongelmiin sekä urheiluvammoihin. Leikkauksen jälkeinen kuntoutus ja kuntosaliohjelmat ovat myös osaamistamme.

Fysio-ja toimintaterapiaa on mahdollista toteuttaa vastaanotollamme Lehmossa sekä kotikäynteinä kouluilla, päiväkodeissa ja asiakkaiden kotona. Toiminta-alueitamme ovat Joensuu, Kontiolahti, Liperi, Heinävesi, Outokumpu, Tohmajärvi ja Polvijärvi. Meiltä löytyy sopimukset Kelan, Siun Soten sekä vakuutusyhtiöiden kanssa.

Kotitalousvähennys laajentunut 1.1.2024 koskemaan myös kotona tuotettua fysio- ja toimintaterapiaa. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä on 3 500 euroa ja työn osuudesta voidaan vähentää 60 prosenttia. Vähennys koskee kotona tai vapaa-ajan asunnossa annettavaa fysio- ja toimintaterapiaa tai omille tai puolison vanhemmille asuntoon tai vapaa-ajan asuntoon annettavaa palvelua. Lue lisää Verohallinnon ohjeesta.

Fysioterapeutti harjoittelemassa luistelua lapsen kanssa Joensuussa
Nettiajanvaraus

Kiinnostuitko palveluistamme? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Lehmolan Fysioterapia Oy
Kruununtie 2
80710 LEHMO

Y-tunnus: 0611524-7
Puh: 013 893 696

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Lehmolan Fysioterapia Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.