Seniorivalmennus

Seniorivalmennus on tarkoitettu ikääntyville, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään omaa fyysistä kuntoaan ja toimintakykyään fysioterapeutin tarkassa ja ammattitaitoisessa ohjauksessa. Valmennus voi toteutua yksilöllisesti, kaverin/puolison kanssa tai ystävien kanssa pienryhmässä max 4 hlöä.

Fysioterapeutti ohjaamassa asiakasta seniorivalmennuksessa

Valmennus koostuu 10:stä tapaamiskerrasta, jotka sisältävät alkuhaastattelun ja toimintakykymittauksen, kahdeksan valmennuskertaa (liikuntasuositusten teoriaosuus ja käytännön lihaskunto-, tasapaino-, kestävyys,- ja liikkuvuusharjoittelu) sekä loppumittauksen ja yhteenvedon. Valmennuksesta saat myös kotiohjeet fyysisen kunnon kohentamiseksi. Valmennuksen tavoitteena on kohentaa varsinkin lihaskunto- ja tasapaino-ominaisuuksia, mutta myös kokonaisvaltaista arjen toimintakykyä ja terveyttä.

 

Valmennus toteutetaan noin kerran viikossa yhteisesti sovituin ajoin eli kesto on yhteensä noin 10 viikkoa. Valmennus tapahtuu Lehmolan Fysioterapian tiloissa Masterintie 1 B:ssa Lehmossa ja sen lähiympäristössä ulkona. Käytössämme on jumppatila ja kuntosalilaitteet sekä muu monipuolinen terapiavälineistö. Valmennuksessa huomioimme koronapandemiaan liittyvät turvallisuuskäytänteet ja ohjeistukset. Suosittelemme, että osallistujalla olisi asianmukaiset rokotukset otettuna.

 

Valmennuksen hinnasto:

1 hlö: hinta 580 e

2 hlöä: hinta 400 e/hlö

3 hlöä: 300 e/hlö

4 hlöä: 250 e/hlö

 

  • Fysioterapeutti kävelemässä portaita seniorivalmennuksessa
  • Fysioterapeutti ohjaa asiakasta kuntosalilla, seniorivalmennus
  • Fysioterapeutti ohjaa asiakasta seniorivalmennuksessa

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tommi Pesonen, fysioterapeutti

p. 041 313 9625

tommi@lehmolanfysioterapia.fi

 

 

Nettiajanvaraus

Kiinnostuitko palveluistamme? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Lehmolan Fysioterapia Oy
Kruununtie 2
80710 LEHMO

Y-tunnus: 0611524-7
Puh: 013 893 696

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Lehmolan Fysioterapia Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.