Lehmolan Fysioterapia

Jotta voisit paremmin

Asiantuntemus

Asiakaslähtöisyys

MASTERINTIE 1B

Yksilöllistä fysioterapiaa Lehmossa

Lehmolan Fysioterapia Oy on asiakaslähtöisesti palveleva fysikaalinen hoitolaitos. Olemme toimineet nykyisellä paikallamme Kontionlahden Lehmossa jo vuodesta 1985 asti. Hoidamme neurologisia ja tuki- ja liikuntaelinongelmista kärsiviä asiakkaita yli 30 vuoden kokemuksella. Käytössämme on KELA:n vaikeavammaisten lääkinnällisen kuntoutuksen sopimukset ja KELA:n suorakorvausmenettely.

Kattava valikoima fysikaalisia hoitoja

Meiltä löytyy erikoisosaamista usealta eri fysioterapian osa-alueelta, mikä näkyy työmme tuloksissa. Palveluihimme kuuluvat neurologinen fysioterapia sekä OMI- ja TULE-fysioterapia, akupunktio, hieronta sekä faskiamanipulaatio. Meiltä saat avun niska- ja hartiavaivoihin,  työperäisiin ongelmiin sekä urheiluvammoihin. Leikkauksen jälkeinen kuntoutus ja kuntosaliohjelmat ovat myös osaamistamme.

Asiakaslähtöistä ja kiireetöntä palvelua

Toimintamme perustuu asiakaslähtöiseen ja kiireettömään palveluun. Tavoitteemme on auttaa sinua voimaan paremmin löytämällä ratkaisun ongelmiisi ja tarjoamalla ajankohtaista tietoa hoidon perustaksi. Käytössämme on kaksi toimivaa terapiasalia sekä rauhalliset hoitohuoneet manuaalista terapiaa varten.

Meille olet tervetullut sekä lähetteellä että ilman. Soita tai varaa aikasi suoraan nettiajanvarauksesta. Mikäli et löydä mieleistä aikaa netistä, soita!  Lämpimästi tervetuloa!

Nettiajanvaraus

 • Nettiajanvaraus

  Kiinnostuitko palveluistamme? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

  Sähköpostitse
  Tekstiviestitse

  Rekisteriseloste

  1. Rekisterinpitäjä

  Lehmolan Fysioterapia Oy
  Kruununtie 2
  80710 LEHMO

  Y-tunnus: 0611524-7
  Puh: 013 893 696

  2. Rekisteriasiat

  Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

  3. Rekisterin nimi

  Lehmolan Fysioterapia Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

  4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

  Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

  5. Rekisterin tietosisältö

  Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

  6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

  Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

  7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

  Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

  8. Tietojen poistaminen

  Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

  9. Rekisterin suojauksen periaatteet

  Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

  Ajankohtaista

  Toni ja Mari lomalla heinäkuun 1.7-28.7.2019 

  Otto ja Pirjo palvelevat sekä Annukka muutamia päiviä.